Mikroskoptilbehør

SZST8 & SZST8A Universale mikroskop stander har et leddelt design, der er nyttigt, når der skal undersøger vanskelige, store eller usædvanligt formede komponenter, eller når der udføres komplicerede kirurgiske procedurer ved dyreforsøg. De fire dele af

den horisontale arm er universelt leddelt og fjeder ophængt for at tillade bevægelser der ligner den menneskelige arm. Der kan opnås en betydelig lodret højde, der overstiger højden af den vertikale monteringsstøtte med mere end 250mm. Der kan

også justeres til at udvide til et niveau under arbejdsbordets plan, og samtidig bibeholde dens stabilitet. Spændingen på de bevægelige dele kan indstilles til at opretholde en jævn og flydende bevægelse hele vejen igennem.

Bundpladen for SZST8 er 254 × 254 × 40mm. Den robuste vertikale stolpe diameter er 38mm og højden er 450mm. Bevægelsesområde for den vandrette arm er fra 240 mm til 846 mm.

 

Stereomikroskoper

Stereolupper

Biologimikroskoper

Infinity farvekorrigeret optisk system, nyt opgraderet Koehler belys-ningssystem, præsenterer et klart og lyst mikrobillede under alle forstørrelser.

Helt nyt ergonomisk design, stabil konstruktion, nem at betjene, er velegnet til forskellige arbejdsmiljøer.

"Byggeklods" design som kan kombinere flere funktioner så som, fluorescens, fasekontrast, polariserende mørke felt udbygning kan samles på basis af lys felt observation.

Ideel anvendelse til klinisk diagnose, undervisningseksperimenter, patologisk test og andre mikroskopopgaver

Med kernekonceptet om energibesparelse og miljøbeskyttelse er ICX41 intelligent og fremtidssikret mikroskop. ICX41 er specielt designet til cellevævskultur, og opfylder behovet for høj kontrast og høj opløsning, dette fremhæver cellernes kontur og interne struktur, Et mikroskop der indeholder alt til grundlæggende laboratorieundersøgelser.

SZN71 er udstyret med Greenough optiske system, det gør stereoluppen mere kompakt og slank.

Ny designet klik stop funktion, gør mikroskopet mere præcist og praktisk til inspektion af elektroniske komponenter og print. Foruden at være fantastisk til industriel inspektion er luppen også eminent til videnskabelig forskning, uddannelse, identifikation af antikviteter m.v.

 

Copyright ® 2017. All rights reserved LHM Grapichs